η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα


Την Αύξηση δαπανών στον προϋπολογισμό με την ενίσχυση του ΔΟΑΠΕΧ (κ. Ζλακώνη) με διακόσιες Χιλιάδες, την αύξηση δαπανών με την πρόσληψη πέντε συμβούλων, την ανάθεση μελετών κλπ έθιξε στο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Μπάκας λέγοντας μάλιστα ότι η μελέτη στον καθηγητή κύριο Μπουραντά έγινε λόγω φιλίας του Χρήστου Παγώνη με τον καθηγητή του πανεπιστημίου στον οποίο ανατέθηκε η μελέτη…. 
Ο κ Παγώνης διέκοψε τον ομιλητή και τόνισε απευθυνόμενος στον Μπάκα «νόμιζα ότι είσαστε σοβαρός» παράλληλα διευκρίνισε ότι με τον κύριο Μπουραντά ούτε φιλία έχουν ούτε έχουν πάει μαζί φαντάροι»

Ο Μπάκας «έδωσε» τον Μπαντούνα λέγοντας ότι αυτός το αποκάλυψε (τη φιλία Παγώνη με τον πανεπιστημιακό καθηγητή) ενώ στην κόντρα μπήκε και ο Ζεμπίλης υπεραμυνόμενος των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων …..

Τελικά το δημοτικό συμβούλιο έγινε αυτό που ο αείμνηστος  Ντίνος Ηλιόπουλος έλεγε στην ελληνική ταινία «ο Ατσίδας»… «Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά σήμερα είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Καθαροσπόρης όταν είπε για τους συμβούλους του Ζεμπίλη ότι είχε έναν που τον πλήρωνε για να κάθεται σπίτι του... Ποιόν εννοούσε;;;;

Υ.Γ. Ο Καθαροσπόρης σε φόρμα (όπως πάντα) έβαλε και τον Μπάκα στη θέση του όταν του είπε... "Γιάννη για το εργοτάξιο μη μιλάς εσύ γιατί δεν ξέρεις που βρίσκεται"