η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Άνθρακας ο Θησαυρός (τρείς κι ο κούκος στη συνέντευξη του Θωμά)



Ανοικτή συνέντευξη τύπου παραχώρησε στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέοι Ορίζοντες", Δημήτρης Θωμάς.

Ο κ. Θωμάς και οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του Ντόβολης, Μπάτσα-Θωμά και Βλάχος αναφέρθηκαν στα πεπραγμένα της θητείας τους ενώ θέλησαν να αποσαφηνίσουν τη κατάσταση την οποία παρέλαβαν από τους Καποδιστριακούς Δήμους.

Μ'αυτά και μ'αυτά η "συνέντευξη" μετατράπηκε σε "απολογισμό" της θητείας του απελθόντα Δημάρχου, χωρίς να απαντώνται ξεκάθαρα πολλά σοβαρά ερωτήματα.

Πολλές φορές αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι αναγκάστηκαν να κινηθούν στα όρια της νομιμότητας με "Διπλή Εντολή" και "Αποδείξεις Δαπανών" για εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του Δήμου. Βέβαια όλα αυτά θα διερευνηθούν από τους ορκωτούς λογιστές που έχουν κληθεί να βρουν τις απαντήσεις για λογαριασμό της συμπολίτευσης.



Το κυριότερο μήνυμα που αναδείχτηκε από την ομιλία Θωμά, ήταν ότι θέλει πολύ να είναι αρωγός στις προσπάθειες της Νέας Δημοτικής Αρχής αλλά δεν τον αφήνουν και επίσης ότι πρέπει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να τον αφήνει να μιλάει περισσότερο, αλλιώς θα υπάρξουν και άλλες συνεντεύξεις - απολογισμοί.



Πηγή: notia-evia.gr


evia in: Να υποθέσουμε ότι ο Θωμάς και οι σύμβουλοί του θα την κοπανήσουν άρον άρον και από την ειδική συνεδρίαση για το RDF που οι ίδιοι ζήτησαν, με το πρόσχημα ότι δεν θα τους αφήνει ο Μπενάκης να μιλήσουν και έτσι θα επακολουθήσει η ανοιχτή συνέντευξη Νο 2;;;;;