η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Αποχώρησε ο Θωμάς από τη συνεδρίαση


Αποχώρησε από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Παρασκευής 3/10 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Θωμάς.

Κατά τη συζήτηση του τρίτου θέματος για τη παράταση ή μη της προθεσμίας του έργου για κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο Αλιβέρι με εισηγήτρια τη κα Σκιάνη.

Ο κ. Θωμάς θέλησε να αναφερθεί στην ιστορία του έργου, κάτι βέβαια που δεν ήταν το αντικείμενο της συγκεκριμένης συζήτησης, έτσι βρήκε απέναντι του το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Μπενάκη, ο οποίος του αρνήθηκε να επεκταθεί εκτός θέματος.


Όμως ο κ. Θωμάς δεν έδειξε τη δέουσα υπομονή να συζητήσει αργότερα στο έβδομο θέμα που ήταν η ενημέρωση του Σώματος από τον πρώην Δήμαρχο για τα πεπραγμένα της προηγούμενης Δημοτικής περιόδου καθώς και την οικονομική κατάσταση του Δήμου κάτι που το είχε ζητήσει ο ίδιος.



 Έτσι αποχώρησε από τη συνεδρίαση μαζί με τους συμβούλους του συνδυασμού του.


Πηγή: notia-evia.gr

Evia in: Όταν ζητάς να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο για να ενημερώσεις για τα οικονομικά του δήμου και στο τρίτο θέμα συζήτησης αποχωρείς από τη συνεδρίαση σε ένδειξη διαμαρτυρίας το ολιγότερο που θα μπορούσες να χαρακτηριστείς είναι «ανεκδιήγητος»…

Ο τρόπος άσκησης αντιπολίτευσης συνεχίζεται (όπως και η διαχείριση του δήμου επί των ημερών του) να γίνεται από τον κύριο Θωμά με κριτήριο τη δημιουργία εντυπώσεων και θεατρικού προσανατολισμού κινήσεων….