η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Τέτοιοι υπάλληλοι κάνουν τη διαφορά!


Στην Ένταση που δημιουργήθηκε στη συνεδρίαση του Επιμελητηρίου Εύβοιας από τη απρεπή συμπεριφορά του Οικονομικού Επόπτη κ Κούκουζα που εξεμάνη επειδή δεν μπορούσε να αιτιολογήσει επαρκώς   τη διάθεση μεγάλου χρηματικού ποσού από το Επιμελητήριο στην Ομοσπονδία του Επαγγελματοβιοτεχνών του Ηλία Θαλάσση το λόγο πήρε η διευθύντρια του Επιμελητηρίου Άρτεμις Χαρίτου…. 
Ως υπηρεσιακός παράγοντας έβαλε κανονικά τα γυαλιά στους προεδρεύοντες που μέχρι εκείνη τη στιγμή μιλούσαν χωρίς να λένε τίποτα ουσιαστικό και συγκεκριμένο… 
η Κυρία Χαρίτου  ,με  σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας , με ευγλωττία, ειλικρίνεια ,αμεσότητα, με χαμηλούς τόνους και ευγένεια, έριξε τους τόνους έντασης και «κάλυψε» μέχρι εκεί που μπορεί ένας υπηρεσιακός παράγοντας τους πολιτικούς της προϊσταμένους….
 Τέτοιοι υπάλληλοι χρειάζονται σε κάθε υπηρεσία και κάνουν τη διαφορά… 



Ανεξαρτήτως εάν στο Επιμελητήριο της Εύβοιας οι αιρετοί σύμβουλοι του Παναγιώτη Σίμωση αποδεικνύονται πολύ κατώτεροι των περιστάσεων….

 Βεβαίως το ίδιο συνέβαινε και με την τράπεζα Εύβοιας μέχρι που οι σωστοί στην πλειοψηφία τους υπάλληλοι έχασαν τις δουλειά τους από τους άστοχους χειρισμούς μερίδας των διοικούντων!!!!