η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Θα επανεξετάσει το θέμα ο Σταϊκούρας;;;;;



Διάσταση στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει η διάταξη που έχει συμπεριληφθεί στο πολυνομοσχέδιο και αφορά τον περιφερειακό Τύπο, στην οποία προβλέπεται ότι αίρεται η υποχρέωση δημοσίευσης συμβάσεων Δημοσίου και ΟΤΑ.

Στη δεύτερη ανάγνωση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής τη Δευτέρα, ο εισηγητής της ΝΔ Κωνσταντίνος Σκρέκας προειδοποίησε τον παριστάμενο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα ότι «η ΝΔ δεν πρέπει και δεν θα αφήσει ένα άρθρο να γίνει η ταφόπλακα του περιφερειακού Τύπου».

Προσωπικώς πιστεύουμε ότι ο κ Σταϊκούρας θα σκεφτεί πολύ σοβαρά το ζήτημα όχι γιατί φοβάται τον Σκρέκα ή τις αντιδράσεις του πολιτικού κόσμου… 
Με το φίλο του τον Παλαμιώτη από τη Λαμία ξέρει πως δεν θα «καθαρίσει» εύκολα….
 Μια φιλία πολυετής και αλληλεπιδρώμενη που κρατάει δυο πολιτικές γενιές (από πατέρα σε γιό) με το δημοσιογράφο παράγοντα της Λαμίας κινδυνεύει να διαρραγεί για ένα «κωλο- πολυνομοσχέδιο» -όπως θα έλεγε και ο Μακαρίτης ο Γιαννόπουλος μιλώντας για το κωλόσπιτο της Δήμητρας Λιάννη Παπανδρέου……


Επίσης, κατά της διάταξης τάχθηκαν ο Κωνσταντίνος Δαμαβολίτης από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, ο Δημήτρης Αναγνωστάκης από τη ΔΗΜΑΡ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος από το ΚΚΕ, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος και ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Σταυρογιάννης. Ολα τα κόμματα εκτιμούν ότι με τη διάταξη ο περιφερειακός Τύπος οδηγείται σε λουκέτο, καθώς χάνει το τελευταίο έσοδο που του επιτρέπει να επιβιώσει.

Βεβαίως οι δημοσιέυσεις του δημοσίου δεν είναι το τελευταίο έσοδο για όλες τις περιφερειακές εφημερίδες…. 
Ορισμένες ευνoούμενες- ζουν ακόμη και από τις απομαγνητοφωνήσεις των συνεδριάσεων (Ονόματα δεν γράφουμε-οικογένειες{πολιτικές}δεν θίγουμε)!!!!


Εξάλλου
ο περιφερειακός τύπος στο σύνολό του, κοντεύει να αντιμετωπίσει όλα του τα προβλήματα από τότε που ανέλαβε το υπουργείο τύπου ο Σίμος Κεδίκογλου υλοποιώντας τις προεκλογικές υποσχέσεις του ότι θα αποκαταστήσει τις αδικίες εις βάρος του … 
Οδηγώντας όλα τα περιφερειακά μέσα σε απαξίωση και κλείσιμο ουσιαστικά θα λύσει και όλα τα προβλήματα των επαρχιακών Μ.Μ.Ε.!!!!!