η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Ετοιμάζουν γραφεία στο διοικητήριο


Ξεκίνησε η διαμόρφωση των νέων γραφείων στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας ενόψει της ανάληψης καθηκόντων της νέας περιφερειακής διοίκησης μετά την 31η Αυγούστου….
 Οι καλές σχέσεις μεταξύ της απερχόμενης  και της νεοεκλεγείσας  περιφερειακής αρχής έδωσαν την ευκαιρία στους νεοεκλεγέντες ώστε να φροντίσουν και να μην ψάχνουν να βρουν γραφείο την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων τους….
 Έτσι λοιπόν η νέα γεωγραφία της διοίκησης διαμορφώνεται όπως αποκαλύπτουμε με τον εξής τρόπο(για να γνωρίζουν και οι πολίτες που θα απευθύνονται όταν ψάχνουν κάποιον από τους Περιφερειακούς «άρχοντες»)

Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός είχε τα λιγότερα προβλήματα αναζήτησης γραφείου αφού το γραφείο του απερχόμενου αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μπουραντά είναι και από πλευράς υποδομής έτοιμο ….

 Ο Φάνης λοιπόν θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μαζί με το γραφείο του πρώην νομάρχη…





Ο Νέος εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας κ Χαρδαλιάς που θα είναι το μεγάλο αφεντικό της διοίκησης και όπως λένε οι πληροφορίες μας θα βρίσκεται περισσότερο στη Χαλκίδα (λόγω γειτνίασης με την Αθήνα) θα πάρει το γραφείο του Κλέαρχου Περγαντά που το παράθυρό του κοιτάζει στο βορά (έχει θέα Θάλασσα) και είναι επίσης έτοιμο από πλευράς υποδομής….
Αυτός που βρέθηκε περισσότερο «ριγμένος» από πλευράς γραφείου είναι ο νέος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης για τον οποίο βρέθηκε τελικά χώρος στο γραφείο του απερχόμενου προέδρου Ανέστη Πίσχινα….

Το μειονέκτημα με αυτό το γραφείο είναι ότι το παράθυρό του βλέπει στο νότο (δηλαδή όχι στη θάλασσα) στη λεωφόρο ΧαΪνα (πάνω από την πεζογέφυρα)… Επιπλέον τα γραφεία των πρώην αντινομαρχών –όπως αυτό του Πίσχινα – ήταν ενοποιημένα γραφεία με πρόχειρο χώρισμα στη μέση για εξοικονόμηση χώρου….
Το πράσινο χώρισμα θα βγεί για να δημιουργηθεί το
καινούργιο γραφείο του Περιφερειάράρχη αφού τα καλά
γραφεία στο βορά παίρνουν Φάνης και Χαρδαλιάς
 Έτσι ξεκίνησαν οικοδομικές εργασίες για ενοποίηση του χώρου και μεγάλωμα του , αφού δεν ήταν δυνατόν αντιπεριφερειάρχης και εκτελεστικός γραμματέας να έχουν τα διπλάσια τετραγωνικά γραφείου  από τον Νέο Περιφερειάρχη….



Το Φάνη Σπανό  οι πολίτες από 1 Σεπτεμβρίου μπορούν να τον  βρίσκουν στο γραφείο του Θανάση Μπουραντά στον τρίτο όροφο του διοικητηρίου μεταξύ αριστερής και δεξιάς πτέρυγας του κτηρίου, το νέο εκτελεστικό γραμματέα στη δεξιά πτέρυγα του τρίτου ορόφου στο γραφείο του Κλέαρχου Περγαντά (που επιτέλους θα «πάρει ζωή» καθώς ο απερχόμενος γραμματέας ερχόταν σπανίως στην Εύβοια) και το νέο Περιφερειάρχη στο απέναντι ακριβώς γραφείο στον τρίτο όροφο της δεξιάς πτέρυγας του διοικητηρίου εκεί που ήταν τα  γραφεία του Ανέστη Πίσχινα και του Γιώργου Αλεξίου….