η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Μαρκόπουλος ο νέος Μπαλτάκος;;;;;



Γράφει: Πάρις Κουρτζίδης

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «F&M Voice» σήμερα είναι το πιθανότερο timing που θα δοθεί στη δημοσιότητα το επόμενο «καυτό βίντεο» που θ «καίει» ένα ακόμη βασικό πολιτικό στέλεχος της ΝΔ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της διαδικτυακής πύλης fmvoice.gr, ο νέος «Μπαλτάκος» δεν θα είναι σ’ αυτή τη φάση νυν υπουργός (βλ. Αθανασίου – Μιχελάκης), ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός (από ηχογραφημένη τηλεφωνική συνομιλία του με κορυφαίο δικαστικό φιλοΠαναθηναϊκό πρόσωπο). Αυτός που φέρεται να «παίζει» σε βίντεο η συνομιλία του με Χρυσαυγίτη βουλευτή είναι πρώην υπουργός της ΝΔ, επί κυβερνήσεως Καραμανλή, που ακούει στο όνομα Κώστας Μαρκόπουλος.


Ο εν λόγω βουλευτής της ΝΔ, μάλιστα, είχε διαγραφεί απ’ τον Αντώνη Σαμαρά, είχε μεταπηδήσει στους ΑΝΕΛ, στη συνέχεια ανεξαρτητοποιήθηκε, αν και προσπάθησε να ηγηθεί νέου κομματικού φορέα, αλλά τελικά επέστρεψε στο «μαντρί» της Συγγρού.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης που είχε προειδοποιήσει ότι έχει και άλλα βίντεο στην κατοχή του, αλλά και πως γνωρίζει το περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών του πρωθυπουργού και του υπουργού Δικαιοσύνης με κορυφαίους δικαστικούς, έχει επιλέξει τη μέθοδο της «σαλαμοποίησης» της κυβέρνησης Σαμαρά, δίνοντας (κατά πάσα πιθανότητα σήμερα) ένα ακόμη «καυτό βίντεο» στη δημοσιότητα, αφήνοντας τα σπουδαία και καταλυτικά, που θα φέρουν ραγδαίες πολιτικές ανατροπές, για αμέσως μετά το Πάσχα με αποκορύφωση τις αρχές Μαΐου.

Εν τούτοις, αν πράγματι σήμερα ή μέσα στο Σαββατοκύριακο δοθεί στη δημοσιότητα το νέο βίντεο που θα «καίει» ένα ακόμη στέλεχος (βουλευτή) της ΝΔ, παράλληλα με τις κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας για την επίσκεψη Μέρκελ, ουδείς μπορεί να προβλέψει πως θα εξελιχθούν τα πράματα στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο… 


Eviain: Αν όντως επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες θα έχει πολύ πλάκα να βρούμε την ανακοίνωση του πρώην υπουργού αμέσως μετά τη σύλληψη των βουλευτών τηςΧρυσής Αυγής όπου τους χαρακτήριζε εγκληματική οργάνωση και απογόνους των δοσίλογων της κατοχής!!!