η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τελειώνουν τα ψέματα


Κόντεψε να του πέσει το ακουστικό από το αυτί όταν πληροφόρησαν το Θανάση Μπουραντά τηλεφωνικώς ότι ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς πήγε στο Αλιβέρι και είπε πως ο πρώην Νομάρχης δεν μπορούσε να δώσει άδεια στη μονάδα φυσικού αερίου στο Αλιβέρι και μόλις πήγε η αρμοδιότητα της πολεοδομίας στους δήμους ο ίδιος ο Θωμάς υπέγραψε και εκδόθηκε η άδεια, με αποτέλεσμα να κατασκευασθεί «κατόπιν ενεργειών του» το καινούργιο εργοστάσιο….
 Γνωρίζουν βεβαίως και οι πέτρες στην Εύβοια  ότι ο Θανάσης Μπουραντάς έχει κατηγορηθεί και κάποιοι τον κάθισαν στο σκαμνί για να μπορέσει να κατασκευασθεί η νέα μονάδα φυσικού αερίου….
 Μάλιστα η εφημερίδα ευβοϊκή γνώμη με στόμφο έγραφε «στο σκαμνί ο Μπουραντάς» για μια υπόθεση που εν γνώσει του κατηγορήθηκε προκειμένου να γίνει ένα έργο για το κοινό συμφέρον των πολιτών….
Για  να προχωρήσει η επ’ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος νέα μονάδα ο Νομάρχης το 2009 υπέγραψε δύο φορές διπλή εντολή γνωρίζοντας ότι αναλαμβάνει προσωπικά το βάρος των όποιων κατηγοριών….
 Κάποιοι έσπευσαν να το εκμεταλλευτούν και τον έσερναν στα δικαστήρια από τα οποία δεν έχει ξεμπλέξει μέχρι σήμερα γνωρίζοντας ότι αυτό  έπρεπε να κάνει και δηλώνοντας ότι θα το ξαναέκανε εν χρειαζόταν να πράξει κάτι θετικό για την τοπική κοινωνία και το νομό…
 Παρόλα αυτά ο Θωμάς δεν δίστασε να καπηλευθεί μέχρι και αυτό παρά το ότι οι αρμοδιότητες των πολεοδομιών πήγαν στους δήμους το 2011 και όχι το 2009 που ακόμα ήταν στις νομαρχίες….


Απορούμε γιατί ένοιωσε τέτοια έκπληξη ο πρώην νομάρχης αφού γνωρίζει την εδώ και χρόνια τακτική Θωμά…

 Στις προηγούμενες εκλογές είχε τολμήσει να πάει στο ίδιο το χωριό του νομάρχη και να ισχυρισθεί ότι κατασκεύασε κατόπιν ενεργειών του δρόμο..της νομαρχίας….

 Ο δήμαρχος έχει αναγάγει σε επιστήμη την καθιέρωση της κηδείας με ξένα κόλλυβα!!!!

Υ.Γ. η διαφορά είναι  ότι σε αυτές τις εκλογές ο άνθρωπος στις πλάτες του οποίου έκανε τόσα χρόνια εκλογές ο Θωμάς θα είναι αντίπαλος του και τα ψέματα της οικογένειας μάλλον τελειώνουν